Polimeri și soluții

Gama de produse Amestecuri

Amestecurile combină doi sau mai mulți polimeri compatibili. Proprietățile pozitive ale materialelor individuale sunt combinate între ele pentru a produce cel mai bun rezultat pentru orice aplicație. Această metodă este aproape la fel de veche ca și ingineria polimerilor în sine și continuă să se dezvolte și astăzi. Avantajele, cum ar fi prelucrarea îmbunătățită, stabilitatea dimensională crescută la căldură sau rezistenta la in conditii de utilizare extrema sunt obiectivele amestecului de polimeri.

CYCOLOY™ – For strength and processability

CYCOLOY™ policarbonat / acrilonitril-butadien-stiren (PC / ABS) sunt amestecuri termoplastice amorfe cu rezistenta la impact ridicat. Produsele CYCOLOY™ sunt caracterizate in mod deosebit de ușurința in procesare/prelucrare si de ductilitatea la temperatură scăzută. Cu o rezistență excelentă la impact, rezistență crescuta la căldură și de o estetică remarcabilă pentru aplicatiile directe, amestecurile de rășină CYCOLOY pot fi foarte usor customizate pentru a îndeplinii cerințe specifice si cu proprietati specifice pentru fiecare aplicatie in parte, pentru echilibrarea performanței, a costurilor și a procesabilității. Amestecurile de rășină CYCOLOY ™ oferă o soluție excelentă de proiectare atunci când aspectul și durabilitatea sunt importante.

XENOY™ – Aesthetic Appeal, Impact Resistance

Aliajul XENOY ™ este un amestec de poliester semicristalin (de obicei polibutilen tereftalat, PBT sau polietilen tereftalat, PET) și policarbonat (PC). Familia de rășini XENOY ™ oferă rezistență chimică, rezistență mare la impact chiar și la temperaturi scăzute, rezistență la căldură, caracteristici estetice si de proecesare deosebite . Aliajele XENOY ™ oferă performanțe remarcabile pentru acele aplicații care sunt expuse la condiții extreme sau care necesită un grad ridicat de rezistență

XYLEX™ – Strong Chemical Resistance Plus Clarity

Rășinile XYLEX ™ sunt un amestec transparent de policarbonat (PC) și un poliester amorf. În comparație cu PC-ul, poliesterul din rășină XYLEX ™ oferă o rezistență chimică sporită împotriva anumitor fluide, sporind rezistența la fisuri in conditii de utilizare. De asemenea, temperaturile de procesare sunt mai scăzute in comparatie cu temperaturile de procesare ale Policarbonatului simplu, fapt ce conduce la un consum de energie redus.