Calea Directa

One Stop Shop

Reteaua de distributie Europeana a Hromatka Group, permite accesul la gama completa de polimeri tehnici.
Compania AECTRA Plastics exceleaza datorita disponibilitatilor de ofertare si livrare prompta din stoc a oricarui tip de material,
in a oferi suport tehnic la nivel de producatori de polimeri si in a imparatasi din experienta proprie in materie de servicii logistice, transporturi inter-regionale si multimodale.
Gratie depozitelor proprii, a echipamentelor proprii, a pregatirii tehnice dobandita prin experienta, suntem in masura sa reducem la minim efortul alocat si timpul consumat de clienti in procesul de aprovizionare. ONE STOP SHOP inseamna servicii, inseamana produse si solutii, toate putand fi gasite intr-un singur loc, AECTRA Plastics.

O idee buna este urmata de constientizare si de o multitudine de subiecte ce deriva din aceasta idee, pentru care vor aparea numeroase intrebari. Din acest considerent, AECTRA Plastics nu doar propune si livreaza un concept, livreaza solutia pentru punerea in aplicare imediata a ideii. Compania AECTRA Plastics livreaza idea, solutia de punere in aplicare, fezabilitatea ideii, a costurilor implicate si a procesului tehnologic de productie teoretic cu aplicabilitate imediata.
Ce polimer va raspunde parametrilor specifici pentru o anumita aplicatie, ce standarde trebuiesc considerate, ce elemente de cost pot fi eliminate si care metoda de procesare este de folosit? Va vom oferi raspunsuri la toate intrebarile de mai sus si nu numai.