AECTRA Plastics

Romania

AECTRA Plastics companie cu peste 20 de ani de experienta in industria petrochimica, este lider al pietei de distributie mase plastice de inalta performanta in Romania. Compania AECTRA Plastics este recunoscuta ca un important furnizor de solutii si polimeri de inalta performanta la nivel regional, atat prin prisma retelei de distributie impreuna cu serviciile si produsele oferite cat si prin prisma experientei a mai mult de doua decenii in domeniul distributiei de mase plastice standard, tehnice si de inalta performanta.

AECTRA Plastics si-a inceput activitatea in anul 1998, dobandind calitatea de specialist tehnic si distribuitor de solutii performante pe parcursul a mai mult de 20 de ani activitate si prin intermediul divereselor parteneriate incepute, dezvoltate mai departe sau finalizate si anume: Dacia-Renault, BASF, LyondellBasell, GE Plastics acestea fiind doar cateva dintre parteneriatele care se intind pe foarte multi ani.
Produsele din portofoliul de distributie sunt din categoria polimerilor si rasinilor standard, a polimerilor tehnici si a polimerilor de inalta performanta, produse ce sunt aprovizionate de la producatori globali si regionali: SABIC, MOL Group, Radici si de la furnizori recunoscuti drept pioneri in domeniul dezvoltarii de solutii de produse, de asemenea: SABIC, Radici, KEP, MCPP si multi alti producatori si furnizori regionali pentru deserveria pietelor locale si din proximitate.
Drept urmare a importantei regionale dobandite, a specializarii si a retelei de distributie creata, In anul 2016, AECTRA Plastics a devenit parte a Hromatka Group, reprezentand recunoasterea rolului regional in piata de distributie mase plastice pe care compania l-a castigat. Hromatka Group este una dintre cele mai sofisticate companii din Europa avand facilitati de productie si depozite proprii certificate conform celor mai inalte standarde in domeniu, in vederea deservirii distributiei de mase plastice. Hromatka Group isi desfasoara activitatea prin intermediul companiilor locale pe care le detine pe mai mult de 10 piete europene, avand doua principale obiecte de activitate: distributia de mase plastice tehnice si de inalta performanta si productia de compound-uri de inalta performanta. Hromatka Group isi defasoara activitatea pe pietele din Vestul Europei, Centru si Centru Est si Europei de Sud-Est.
Product Managerii companiei cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, impreuna cu echipa de vanzari permite companiei a se adresa industriei auto si a producatorilor de componente in industria auto cu solutii de produs complete, cu solutii de optimizare a procesului de aprovizionare si cu pachete de produse, devenind astfel funizor integrat.
Companie AECTRA Plastics este prezenta de-a lungul intregului lant valoric in industria auto avand parteneriate directe cu majoritate Producatorilor de Echipamente (OEM) din regiune si cu toti producatorii de componente (TIER1 si TIER2), fara exceptie.

Prin prisma accesului la o retea de distributie completa in domeniul maselor plastice, datorita dimensiunii Europene a grupului din care face parte, compania AECTRA Plastics a investit si alocat resure pentru a furniza gama de completa de produse si serviciile complementare acestora. Astfel aceste servicii includ dar nu se limiteaza la: serviciile logistice complete door to door si oferirea de solutii complete in vederea optimizarii procesului de aprovizionare cu personal dedicat. Acestea au permis definirea si punerea in aplicare imediata unor programe specifice de livrari, adaptate pentru fiecare client in parte. Prin intermediul acestor servicii, compania are drept obiectiv promovarea serviciilor premium adresate clietilor care au drept scop o productivitate marita pe termen mediu si costuri predictibile pe termen lung. Compania exceleaza in promovarea si vanzarea acelor materiale speciale cu o valoarea adaugat neta in procesare, in oferirea suportului tehnic si de specialitate cu solutii de procesare alternative privind imbunatatirea parametrilor in cadrul procesului de productie, in gasirea de solutii la problemele de natura logistica uneori imposibile, prin oferirea de solutii de produs alternative la nevoie, in promovarea proceselor de productie optimizate cu rezultate si aplicabilitate imediata.

AECTRA Plastics ofera posibilitatea livrarii din mai multe puncte logistice de pe teritoriul tarii, in acest fel reducand la minim timpul de livrare, pana la maxim o zi lucratoare de la data comenzii, atunci cand produsul este disponibil spre livrare.
Conceptul de “ONE STOP SHOP” pe care compania il promoveaza este unul din cele mai solide principia de baza in procesul de aprovizioare, ce are ca scop a reduce la minim efortul si resursele de timp allocate de aceeasi unitate in aprovizionarea cu 2,3 sau mai multe produse. Drept urmare ONE STOP SHOP reprezinta disponibilitatea companiei catre piata prin ofertarea si livrarea de solutii de produs complete, astfel cele 2, 3 sau mai multe produse folosite de aceeasi unitate vor putea fi gasite in depozitele noastre. Specialistii nostri va vor indruma catre aceste solutii si vor identifica solutia optima de aprovizionare.

Suntem cel mai BUN partener pentru dumneavoastra!