Furnizori și mărci

Distributie – Prezentare Generala SAX Polymers

SAX® Polymers este specializata în fabricarea, prepararea și colorarea polimerilor tehnici. În plus față de gama sa standard de produse și masterbatch-uri, compania cu certificat ISO 9001 și fabrici de producție in Viena (AUT) și Oberriet (CH) oferă soluții de polimeri tehnici adaptate nevoilor clienților săi. În același timp, SAX® Polymers se bazează pe decenii de experiență acumulate de grupul de companii, care a avut succes în Europa de zeci de ani.

Gama patentată de granule de polimer acoperă o multitudine de produse de înaltă calitate. Pot fi colorate, rafinate sau modificate cu diverse materiale de armare. Utilizarea extruderelor ultramoderne cu snec simplu și dublu face posibilă prelucrarea tuturor polimerilor tehnici în compounduri de înaltă calitate. Dozarea exclusiv gravimetrică (inclusiv la alimentatoarele laterale) și sistemele moderne de granulare sunt utilizate pentru procesarea și reprocesarea polimerilor. Laboratorul propriu de testare este capabil să efectueze analize elaborate ale materialului de lucru și controale de calitate.

SAX® batches sunt concentrate de culoare de înaltă calitate pentru numeroși polimeri și metode de procesare. Masterbatch-urile de culoare, aditiv, efect și combinații sunt adaptate pentru aplicația specifică a clientului și pot fi configurate în orice nuanță imaginabilă de culoare, cu nenumărate efecte. Masterbatch-urile sunt ajustate la polimerul dorit. În prezent există mai mult de 6000 de rețete. Această gamă enormă de variații permite armonizarea materialului cu specificațiile de proiectare.

Gama de produse SAX® RAL acoperă 29 de masterbatch-uri convenționale pentru uz universal. Prin compoziția lor universală, aceste masterbatch-uri s-au dovedit potrivite în amestec cu PE, PP, PA, PBT, TPE și adesea cu ABS și POM. Toate culorile obtinute au un grad foarte ridicat de rezistență la lumină [7-8] și, pe baza pigmenților utilizați, sunt rezistente la temperaturi de 240°C-290°C. Gama de produse SAX® RAL este inofensiva din punct de vedere fiziologic și sorturile sunt conforme cu standardele generale europene.

Ca producător de materiale, SAX® Polymers se angajează să îndeplinească cerințele ridicate ale clienților săi într-un mod rapid, eficient și flexibil.