We speak E&E

Tranziția energetică are loc, iar noi contribuim la modelarea ei

Fie că este vorba de prize pentru sisteme solare sau de cabluri de încărcare, de piese pentru carcase, pentru invertoare, de întrerupătoare pentru pompe de căldură sau de componente cu proprietăți tribologice pentru turbine eoliene, precum și de sisteme de baterii și echipamente pentru infrastructura de încărcare, un lucru este cert: materialele noastre termoplaste îndeplinesc cele mai stricte criterii de selecție și aduc mari inovații în tehnologia energetică prin ușurința de prelucrare și libertatea de proiectare.

Rezistența ridicată la flacără, rezistența ridicată la formarea de căi conductoare şi la eroziune, rigiditatea echilibrată, stabilitatea dimensională, tenacitatea și rezistența la impact, o calitate superioară a suprafeței și rezistența la UV nu reprezintă o provocare pentru polimerii noștri de înaltă tehnologie. Orientarea spre viitor este susținută de materiale sustenabile din surse regenerabile sau reciclate prietenoase cu mediul mai ales in noul context climatic. Discutați cu noi și reîncărcați-vă bateriile pentru noi proiecte cu materialele pe care le cunoastem si pe care vi le putem specifica.

AECTRA Plastics – pentru ca vorbim pe limba Industriei Dvs.

AECTRA Plastics – We speak ENERGY

Disponibil la nivel local in toate companiile Grupului Hromatka.

#energie #sustenabilitate #natura #mediu #energie fotovoltaica #energie solară #electricitate #distribuția energiei electrice

Aplicație E&E – Aectra Plastics România