Polimeri și soluții

Gama de produse Polimeri Standard ABS

Acrilonitril-butadien-stiren (ABS) este un terpolimer care cuprinde trei monomeri si anume: monomerul de acrillnitril, monomer de butadien și monomer de stiren. Materialul aparține termopolimerilor amorfi și oferă un echilibru perfect intre proprietățile sale reologice, cele de impact și rezistenta la căldură, pentru aplicatii directe si in amestec cu alti polimeri compatibili. Comportamentul excelent la curgere face posibilă fabricarea pieselor cu pereți subțiri rezultand in timpi de injectie repetitive mult mai mici ceea ce duce la o productivitate mai mare, îndeplinind în același timp standarde ridicate în ceea ce privește proiectarea si aspectul premium ale produselor obtinute. ABS este disponibil într-o gamă extrem de variata de culori, ceea ce îl face un material atractiv pentru aplicații care necesită profunizme de culoare și o suprafață lucioasă. În plus, materialul este remarcabil in procesul de acoperirea al metalelor cunoscut sub denumirea de zincare.

Industria auto și cea electrică se bazează pe produsele ABS cu preponderenta; produsele de uz casnic și de consum domină, de asemenea, cererea globală de ABS. Exemple de utilizare a ABS-ului sunt componentele auto și electronice, căștile de motocicletă, jucăriile, carcasele pentru dispozitive electrice și pentru computer/laptop-uri, bandă de margine în industria mobilei sau filamentele pentru imprimante 3D, mentionand doar cateva dintre aplicatiile cele mai vizibile

CYCOLAC™ – Absoarbe caldura

CYCOLAC™ Rășina termoplastică acrilonitril-butadien-stiren (ABS) este recunoscută pe scară largă drept polimerul tehnic ce poate fi adaptat usor oricarei aplicatii, oferind aplicatiilor o estetică remarcabilă, fluiditate, rezistență si stabilitate dimensionala, cu rezistenta crescuta la temperaturi ridicate. Portofoliu divers din clasa de rășini CYCOLAC™ oferă estetica deosebita VISUALFX™, proprietati de vopsire direct pe suprafata aplicatiei avand un aspect vizual de calitate ridicata, rezistenta la temperaturi inalte, compatibilitate medicala pentru aplicatiile medicale, proprietati de ignifugare prin respectarea intocmai a standardelor de utilizare conform. Produsele din gama cu proprietati optice si de luciu deosebit oferă un aspect estetic superior.