TPE pentru interiorul vehiculului

Articole

Cei mai mulți producători de automobile (OEM) folosesc numai acele materiale în interiorul vehiculelor produse, care nu degajă emisii sau mirosuri nocive și deranjante. De asemenea, ultilizatorii finali au devenit din ce în ce mai exigenți cu privire la solicitările legate de habitaclu și implicit la materialele folosite in interiorul vehiculelor, pentru un comfort și o siguranță sporită.

Compania KRAIBURG TPE a adoptat o abordare holistică în ceea ce privește emisiile materialelor folosite în interiorul habitaclurilor si interiorul locuințelor de asemnea. Fiind totodată instituție de testare independentă, recunoscută la nivel mondial, KRAIBURG TPE a evidențiat și analizat informațiile de fond ca urmare a testelor efectuate pe toate materiale folosite în prezent în industria auto în habitaclu și materialele de uz general ce sunt folosite cu preponderență în interiorul locuințelor. Pe baza acestui know-how dobândit ca urmare a interpretării și analizării acestor informații, compania vă oferă o gamă largă de materiale TPE, materiale ce sunt folosite pentru producția de repere ce se află in interiorul autovehiculelor.

Beneficiind de experiența companiei Plastoplan, distributor KRAIBURG TPE și partener în distribuția TPE-urilor, AECTRA Plastics oferă soluții de produse TPE și un portofoliu de produse special dezvoltat pentru interiorul auto. Împreună cu portofoliul de produse complet dedicat interiorului auto, AECTRA Plastic oferă soluțiile complete de produse, soluții ce influențează comportamentul emisiilor în interiorul habitaclului.