SAX™ Polymers

Services

fot_645x300_produktion
Compoundare
Granulele din plastic sunt adaptate pentru a satisface nevoile clienților și pot fi colorate, compoundate sau modificate direct cu materiale de ranforsare. SAX Polymers oferă o gamă largă de compound-uri cu fibră de sticlă, bile de sticlă, cu protecție UV, ignifugate, colorate, cu multiple efecte și multe altele. Toți tehno-polimerii pot fi transformați în compound-uri de înaltă calitate folosind extrudere cu dublu-șnec de ultimă generație.
  
 

Scientist in lab
Laborator
Clienții noștri beneficiază de servicii de laborator pe parcursul tuturor fazelor de dezvoltare a produsului lor. În faza de proiectare a pieselor, sculelor sau chiar în procesul de injecție puteți conta pe sprijinul tehnicienilor noștri de laborator. Vă putem oferi o gamă completă de încercări. Laboratorul dispune de tehnologie de ultimă oră și poate fi închiriat în mod independent de către client.
  
 


Masterbatch
SAX BATCH sunt concentrate de culoare de înaltă calitate. Ele sunt coordonate în mod individual în funcție de aplicație și pot fi configurate în orice nuanță de culoare, într-o multitudine de efecte. În prezent sunt disponibile peste 6.000 de rețete. Această gamă enormă permite atingerea oricărei specificații de material și de proiectare impusă. Grație infrastructurii moderne putem produce și loturi mici de 1 kg dar și cantități mari de concentrate de culoare SAX BATCH.
  
 


Reciclare
Protecția mediului înconjurător reprezintă o preocupare importantă pentru grupul nostru de firme. Reciclarea este un element esențial al filozofiei companiei noastre. Investițiile periodice în tehnologii de reciclare garantează calitatea înaltă a produselor pe care le reciclăm. Acest lucru ne va permite, de asemenea ca și, în viitor, să ne adaptăm la cerințele ecologice și economice, alegând în fiecare caz cea mai potrivită formă de reciclare.
  
 

businessman hand drawing blank flow chart on new modern computer as concept
Specializări
Trening-urile pe care le organizăm conțin o componentă teoretică și una practică. Totuși puteți să solicitați un training personalizat. Va trebui să optați asupra unui modul sau a unei zile întregi.